Hovedret

Hovedret

Kalvesteg stegt som vildt kr. 149,-

Fuglerede med waldorfsalat, asier, tyttebær, ½ pære med ribsgelé,

brunede & hvide kartofler samt vildtsovs

 

Flæskesteg med syltede æbler, svesker & appelsin Kr. 140,-

rødkål, asier, brunede & hvide kartofler samt skysovs

 

Flæskesteg med agurkesalat & blommekompot Kr. 135,-

franske kartofler, skysovs & hvide kartofler

 

Peberrods Okse Kr. 140,- gulerødder, bønner, asier, tyttebærsyltetøj, hvide kartofler & peberrodssovs

 

Gammeldaws Oksesteg Kr. 140,-

glaserede perleløg, bønner, asier, tyttebærsyltetøj, hvide kartofler & skysovs

 

Jægerens Svinefilet Kr. 135,-

syltede rødløg, bønner svøbt i bacon, bagte persillerødder, stegte kartofler & paprikasovs

 

Hvidløgsstegt Roastbeef Kr. 140,-

ærter & perleløg, marineret tomatsalat, Hasselback kartofler & bearnaisesovs

 

Kalvemørbrad Kr. 175,-

ristede svampe, fyldt bagt tomat, kartoffelkurv med pom. duschesse & sherrysauce

 

Provencestegt Oksefilet Kr. 165,-

broccolisalat, ristede cherrytomater, flødebagt kartoffeltimbale & whiskeysauce

 

Duet af Lammeculotte & marineret Unghanebryst med citron & timian Kr. 170,-

rodfrugtroulade med hvidløgscreme & salater, bagt tomat, pom. risoleés & rødvinssauce

 

Svinemørbrad svøbt i bacon Kr. 149,-

marineret tomat & mangosalat, slikærter, crispy kartoffelruller & choronsauce

 

Timian & rødvinsmarineret Dyrekølle Kr. 189,-

honningbagte persillerødder, sprød kurv med svampe, pom. Anna & sherryreduktion

 

Vinbondens Kalvefilet Kr. 165,-

porrer svøbt i bacon, ristede gulerødder, stegte persillekartofler, flødesauce med svampe, løg & bacon

 

Perlehønebryst med soltørrede tomater & gorgenzola Kr. 169,-

bagte hvidløg, kartoffellasagne med aubergine & balsamicosky